Департамент освіти та гуманітарної політики Черкаської міської ради
Місто Черкаси
Міністерство освіти
і науки України
 

Черкаські школярі зможуть постажуватись в органах місцевого самоврядування

Дата: 26.12.2022 12:27
Кількість переглядів: 11

На засіданні виконавчого комітету було підтримане рішення про стажування активної учнівської молоді у виконавчих органах Черкаської міської ради, підприємствах, установах та організаціях комунальної форми власності. Ініціатива буде реалізована у рамках Міської програми розвитку загальної середньої освіти м. Черкаси на 2022-2027 роки.

Тож, уже на початку наступного року учні черкаських шкіл зможуть спробувати себе в ролі фахівців Черкаської міської ради або підпорядкованих закладів, ознайомляться з основними засадами місцевого самоврядування, завданнями та функціями, які покладені на ті чи інші департаменти чи установи, відчути відповідальність за життєдіяльність міста, глибоку причетність до життя черкаської громади.

«Це хороший досвід та практика для кожного молодого черкасця. Завдяки цій ініціативі вони повною мірою зануряться в міські робочі процеси й усвідомлять, наскільки важливо бути освіченими, ерудованими та ініціативними у сучасних реаліях, щоб водночас досягати успіху і приносити користь рідному місту. Більш того, маємо вже попередні домовленості з дружніми містами про те, що кращі стажери зможуть пройти тижневе навчання та побачити як працюють органи місцевого самоврядування закордоном», - відзначила профільна заступниця міського голови Анастасія Чубіна (Anastasiia Chubina) .


« повернутися

Вхід для адміністратора