Департамент освіти та гуманітарної політики Черкаської міської ради
Місто Черкаси
Міністерство освіти
і науки України
 

Емоції зашкалюватимуть. На День Незалежності на черкасців чекають фестивалі на будь-який смак

Дата: 16.08.2021 12:29
Кількість переглядів: 16

До головного свята нашої країни залишаються лічені дні. Як ми вже неодноразово повідомляли, на День народження України усі Черкаси поринуть у святкову атмосферу, адже 24 серпня на черкасців чекає безліч сюрпризів та подарунків. День Незалежності святкуватимуть всі – від маленьких до найстарших, бо ми подбали про різноманітні розваги на будь-які смаки та вік.

Нагадаємо, що 24 серпня на черкаській набережній розгорнуться аж 30 фестивалів, які будуть дивувати різноманіттям забав.

Раніше ми розповідали вже про деякі фести. Хочемо познайомити вас і з іншими учасниками цього крутого дійства у нашому місті.

Тож, розпочнемо із Річкового вокзалу, на якому всі любителі джазової музики зможуть відвідати фестиваль «Jazz-Діліжанс» та поринути у неповторну атмосферу  музики минулого століття.  Далі на набережній ви зможете відвідати такі захоплюючі фести, як «Еко Фест» та «Крутий заміс», а також переглянути улюблені стрічки просто під відкритим небом на фестивалі «Кіно просто неба».

Також всіх любителів гонок та картингу чекає заряд адреналіну від «Кубку швидкості». Знайдуть розваги до душі й супермами та супертата, для яких на подвір’ї 31-ї школи організують цілий батл в рамках фестивалю «Я=супермама/Разом з татом».

Любителів велоспорту запрошує «Veloparkovka.Fest». А на території готельно-розважального комплексу «Бочка» на черкасців чекає «KASHA fest».

Тому кожен черкасець чи гість міста зможе знайти собі найбільш підходящу локацію і відзначити 30-річчя України у невимушеній атмосфері.


« повернутися

Вхід для адміністратора