Департамент освіти та гуманітарної політики Черкаської міської ради
Місто Черкаси
Міністерство освіти
і науки України
 

На базі одного із корпусів Черкаського національного університету ім. Богдана Хмельницького відбулося відкриття навчальної лабораторії «Центр опіки та піклування дітей дошкільного віку»

Дата: 18.09.2023 18:32
Кількість переглядів: 17

Створення цієї лабораторії допомагатиме студентам поєднувати практику й теорію та вдосконалювати свої знання. Майбутні фахівці отримають можливість здобувати професійну підготовку у сфері дошкільної освіти в сучасних та передових умовах. У центрі наявні усі ресурси та інструменти, які зроблять навчання майбутніх педагогів ще більш ефективним та цікавим.

 

Тут є сучасні навчальні матеріали, інтерактивні ігри та іграшки, а також спеціальні педагогічні програми, розроблені з урахуванням найновіших педагогічних підходів.

На відкритті центру були присутні заступниця міського голови Анастасія Чубіна, ректор ЧНУ ім. Б. Хмельницького Олександр Черевко, начальник управління освіти Черкаської ОВА Валерій Данилевський та заступниця директора департаменту освіти та гуманітарної політики – начальниця управління освіти Надія Євчак.

«Наразі виховання та навчання дітей дошкільного віку потребують застосування нових підходів і рішень. Тож в дитячих садочках нашого міста активно впроваджуються Інноваційні системи освіти та піклування дітей раннього та дошкільного віку. Відкриття цієї навчальної лабораторії допоможе майбутнім вихователям дошкільних закладів вдосконалити свої знання та забезпечити найкращі умови для розвитку маленьких дітей та підготувати їх до подальшого навчання у школі та житті в сучасному світі», - відзначила Анастасія Сергіївна.


« повернутися

Вхід для адміністратора