Департамент освіти та гуманітарної політики Черкаської міської ради
Місто Черкаси
Міністерство освіти
і науки України
 

Гуртківці БМЦ у трійці лідерів всеукраїнського конкурсу

Дата: 16.05.2023 12:33
Кількість переглядів: 28

Юні митці відділу декоративно-прикладної творчості ПНЗ «Багатопрофільний молодіжний центр» Захар Пономаренка-Задорожній, Віра Волошина, Вікторія Завезиступ, Кіра Шуст, Мілана Данільченко та Ганна Харченко здобули призові місця у фіналі Всеукраїнського гуманітарного конкурсу «Космічні фантазії».

Фахове журі конкурсу оцінило їхні космічні експонати за оригінальність, інтерпретацію теми, творчий метод, майстерність та техніку виконання.

Талановиті діти вибороли перемоги завдяки своїм талантам та зусиллям, а Молодіжний центр увійшов до трійки закладів позашкільної освіти Черкащини з найбільшою кількістю призових місць у цьому конкурсі.

Організатором конкурсу є Українське молодіжне аерокосмічне об'єднання «Сузір'я», за сприяння Національного центру аерокосмічної освіти молоді ім. О. М. Макарова, за підтримки Міністерства освіти і науки України.

Вітаємо вихованців та їхніх керівниць Людмилу Монько, Вікторію Кулак, Анжелу Коваленко та Тетяну Капелюшну з перемогою та бажаємо їм натхнення та нових досягнень у мистецькому світі.


« повернутися

Вхід для адміністратора