Департамент освіти та гуманітарної політики Черкаської міської ради
Місто Черкаси
Міністерство освіти
і науки України
 

Тренери провідних черкаських спортсменів отримали грошові винагороди

Дата: 21.09.2021 12:34
Кількість переглядів: 11

       Місто Черкаси продовжує тримати вектор на отримання статусу   спортивної столиці України.

       Впродовж останніх років тренерам-викладачам черкаських спортсменів,   які за результатами виступів на змаганнях міжнародного рівня отримали вищі   досягнення, виплачуються грошові винагороди.

        Під час урочистої сесії Черкаської міської ради, що відбулась з нагоди   735-ї річниці з Дня заснування м. Черкаси у Черкаському обласному   музично-драматичному театрі ім. Т.Г. Шевченка, міський голова Анатолій Бондаренко відзначив одноразовими грошовими винагородами в сумі 50 тис. грн. трьох тренерів-викладачів міста:

Примаченка Сергія Юрійовича, тренера-викладача з греко-римської боротьби Комплексної дитячо-юнацької спортивної школи «Вікторія» Черкаської міської ради, вихованець якого Примаченко Олександр у серпні 2021 року виборов бронзову медаль Чемпіонату світу серед юніорів із греко-римської боротьби.

Кирдоду Івана Івановича, тренера-викладача з легкої атлетики Черкаської обласної дитячо-юнацької спортивної школи для осіб з інвалідністю, особистого тренера членів національної збірної команди України для участі в літніх ХVI Паралімпійських іграх 2020, заслужених майстрів спорту України Данилюка Романа – срібного призера ХVI Паралімпійських ігор 2020 у штовханні ядра та Дорошенка Олександра, який посів на Паралімпіаді 2020 п’яте місце у метанні спису.

Римара Володимира Івановича, тренера-викладача з дзюдо Школи вищої спортивної майстерності Черкаської обласної ради, заслуженого працівника фізичної культури і спорту України, заслуженого тренера України, який за роки самовідданої праці виховав багато спортсменів-переможців, серед яких - Анастасія Комович (Сапсай) та Андрій Болобан, які неодноразово виборювали І-ІІІ місця на чемпіонатах та кубках Європи та світу.

Вітаємо та пишаємось!


« повернутися

Вхід для адміністратора