Департамент освіти та гуманітарної політики Черкаської міської ради
Місто Черкаси
Міністерство освіти
і науки України
 

Двоє талановитих черкасців отримуватимуть стипендію обласної ради

Дата: 26.12.2022 12:37
Кількість переглядів: 12

Відповідне розпорядження днями підписав голова Черкаської обласної ради. Так, двоє черкасців увійшли до п’ятірки учнів з усієї області, які отримуватимуть щомісячну стипендію обдарованим дітям упродовж 2023 року.

Тож цьогорічними стипендіатами від міста Черкаси стали:

Мирослава Траченко, 10 років, учениця Дитячої художньої школи імені Данила Нарбута та Черкаської гімназії №31, яка вправно поєднує дистанційне навчання з отриманням художніх навичок та тренуваннями з баскетболу. За результатами якісного, різноманітного та працьовитого творчого процесу у 2022 році неодноразово займала призові місця у міжнародних, всеукраїнський та регіональних конкурсах у категоріях живопис та декоративне прикладне мистецтво. Дівчинка тільки за цей рік отримала десятки перемог на різних конкурсах.

Назаренко Ілля- учень 9 класу Першої міської гімназії та вихованець КДЮСШ «Вікторія». Хлопчик має численну кількість перемог на різних змаганнях та турнірах – чемпіон області серед кадетів, здобув 5-місце на всесвітніх іграх серед школярів, чемпіон міжнародного турніру «Будапешт Кап», чемпіон міжнародного турніру «кубок Прайда» та багаторазовий переможець міжнародних та всеукраїнських змагань з дзюдо.

«Захоплююся нашими дітьми, які продовжують популяризувати спорт, докладаючи великих зусиль. У такий складний час вони демонструють усю силу та незламність нашої нації. Пишаюся та бажаю нових перемог», - відзначила профільна заступниця Анастасія Чубіна (Anastasiia Chubina).


« повернутися

Вхід для адміністратора