Департамент освіти та гуманітарної політики Черкаської міської ради
Місто Черкаси
Міністерство освіти
і науки України
 

«Вулканівців» відзначили за спортивні здобутки новою амуніцією та подарунками

Дата: 21.12.2021 12:38
Кількість переглядів: 16

Вихованці КДЮСШ "ВУЛКАН" є неодноразовими переможцями та призерами чемпіонатів та змагань різних рівнів з боксу, кікбоксингу, тхеквандо та військово-спортивних багатоборств. Для отримання таких результатів міською владою створюються не лише комфортні умови для тренувань, але й регулярно закуповується сучасне обладнання та інвентар.

Так, днями заступниця міського голови Анастасія Чубіна, в.о. директора департаменту освіти та гуманітарної політики Богдан Бєлов та начальник управління гуманітарної політики Анна Гавриш передали школі амуніцію, придбану за кошти міського бюджету: щитки, перчатки, шоломи, лапи тощо. Окрім цього, юні спортсмени та їх тренери отримали ще й подарунки.

«Діти завжди залишаються дітьми, навіть якщо вони займаються такими серйозними видами спорту, тому від імені виконавчого комітету та міської ради ми вітаємо спортсменів із вже отриманими перемогами, бажаємо збільшувати їх кількість та рівень, а міська влада буде робити все, аби створити для цього максимально необхідні умови», - наголосила Анастасія Чубіна.

Юні спортсмени отримали корисні подарунки, що стануть в нагоді як для тренувань, так і для навчання, це - «пауербанки», колонки, фляги для води, джойстики, спортивні костюми. Також спортивні костюми отримали і тренери провідних спортсменів школи.

Відзначимо, що під кінець року усі вихованці спортивних шкіл міста також отримають подарунки.


« повернутися

Вхід для адміністратора