Департамент освіти та гуманітарної політики Черкаської міської ради
Місто Черкаси
Міністерство освіти
і науки України
 

Черкаський дитсадок № 13 «Золотий ключик» відзначає 60-річний ювілей

Дата: 29.12.2021 12:40
Кількість переглядів: 16

Майже в переддень нового року, а саме - 30 грудня 1961 року, у Черкасах офіційно відкрили цей дошкільний навчальний заклад, що на той час був розрахований на 125 дітлахів. За час свого існування він змінювався та осучаснювався, перетворившись на особливий заклад, де завдяки створеним умовам та висококваліфікованим фахівцям наразі повноцінно можуть навчатись малюки з порушеннями зору.

З нагоди свята за високий рівень професіоналізму, педагогічну майстерність, впровадження сучасних інноваційних технологій та методик дошкільної освіти заступниця міського голови Анастасія Чубіна вручила колективу закладу Подяку міського голови Анатолія Бондаренка.

 «Від імені виконавчого комітету та міського голови дозвольте привітати колектив зі святом, адже саме завдяки кожному з Вас цей заклад розвивається і всі шість десятків років точно пішли йому лише на користь. Ви змогли створити у садочку настільки комфортну та теплу атмосферу, що всі його вихованці відчувають себе унікальними дітьми, адже їх потенціал та здібності розкриваються саме завдяки Вашому професіоналізму, терпінню та любові», - зазначила заступниця.

Пoсадовиця, також вручила грамоти департаменту освіти та гуманітарної політики працівникам закладу – завідувачці Тетяні Тодоренко, вчителю дефектологу Тетяні Директоренко, вихователям Ользі Бобовській та Галині Середенко, комірнику Валентині Лила.

Вручаючи відзнаки, Анастасія Сергіївна наголосила, що такий ювілей для садочку – особливе свято, адже це результат дійсно плідної багаторічної роботи, підтвердження  важливості закладу для виховання багатьох поколінь юних черкасців. Закладу є чим пишатись і у попереду його очікує ще багато здобутків.

 


« повернутися

Вхід для адміністратора