Департамент освіти та гуманітарної політики Черкаської міської ради
Місто Черкаси
Міністерство освіти
і науки України
 

Ще одні спортивні стипендії присвоїли в департаменті

Дата: 26.12.2022 12:41
Кількість переглядів: 14

Днями конкурсна комісія на чолі з директором департаменту освіта та гуманітарної політики Богданом Бєловим сформували список спортсменів та їх тренерів, які в 2023 році будуть отримувати стипендію з єдиноборств. Всього будуть отримувати грошові заохочення 11 спортсменів та три тренери.

Отже стипендіатами серед спортсменів стали:

Гончар Мирослав, Кофан Максим, Гранівецький Віктор, Павленко Дмитро, Піскун Вероніка, Піднебесний Валерій, Осіян Іван, Пустовіт Нікіта, Сингаївський Юрій, Яковенко Ренат, Стоколяс Ігор.

Тренери: Тутик Сергій, Миколаєнко Влад, Примаченко Сергій.

«У нашому місті багато талановитих спортсменів та тренерів, які витрачають весь свій фізичний і моральний ресурс для підготовки майбутніх чемпіонів. Переконана, що всі стипендії, які виплачуються нашим спортсменам, – це дійсно хороший стимул для наполегливої роботи над собою, хороша мотивація для підкорення ще більше рингів і в Україні, і за кордоном. Наші спортсмени – це дійсно гідна промоція міста Черкаси. А вже наше завдання, як влади, всіляко їм допомагати та підтримувати», - відзначила куратора спортивної галузі Анастасія Чубіна (Anastasiia Chubina).

Нагадаємо, що стимулювання спортсменів та заохочення їх до нових звершень у вигляді стипендій департаменту освіти та гуманітарної політики з єдиноборств розпочались з 2019 та затверджені рішення Черкаської міської ради від 24.01.2019 № 2-3905 «Про затвердження міської Програми розвитку єдиноборств у м. Черкаси на 2019 – 2023 роки».


« повернутися

Вхід для адміністратора