Департамент освіти та гуманітарної політики Черкаської міської ради
Місто Черкаси
Міністерство освіти
і науки України
 

15 травня - Міжнародний день сім'ї

Дата: 16.05.2023 12:41
Кількість переглядів: 19

Сім'я відіграє надзвичайно важливу роль у житті людини. Вона є основою суспільства, де люди навчаються взаємодіяти, ділитися та допомагати один одному.

У 1993 році Міжнародний день сім'ї було встановлено Організацією Об'єднаних Націй, і він припадає на 15 травня. Це свято щороку має певну тему, яка зазвичай стосується проблем, пов'язаних зі сім'єю, наприклад, ролі батьків, здоров'я сім'ї, проблем незаможних сімей тощо.

Останнім часом в Україні цей день також став приводом вітати батьків, дітей та інших родичів. В сім'ї людина знаходить підтримку, захист та любов, які допомагають їй розвиватися та досягати своїх цілей. Також це є важливим джерелом передачі цінностей, традицій та культурної спадщини з покоління в покоління.

День сім'ї є важливим святом, що зближує людей та сприяє підтримці сімейних цінностей. Однак, у час воєнного стану, коли країна перебуває в надзвичайній ситуації та загрозі, роль родини та її важливість для суспільства стає ще більшою. У такі складні часи, сім'я стає головною опорою та підтримкою для кожного з нас.

Українська нація відома у всьому світі своєю талановитістю, працелюбністю та духовною багатістю. Ці високі якості мають свій корінь у сім'ї, де дитина отримує перші навички любові до батьків, Батьківщини та рідної мови. У цьому гнізді любові та злагоди вона знаходить силу та натхнення для подолання життєвих труднощів, досягнення успіхів та перемог.

Нехай це свято продовжить і збільшить щастя кожної сім'ї та забезпечить великі досягнення для кожного з нас!


« повернутися

Вхід для адміністратора