Департамент освіти та гуманітарної політики Черкаської міської ради
Місто Черкаси
Міністерство освіти
і науки України
 

Черкаські баскетболістки та боксерки отримали світове визнання та продовжують прославляти наше місто на міжнародних аренах

Дата: 12.10.2021 12:42
Кількість переглядів: 33

Сьогодні, 12 жовтня, засідання виконкому Черкаської міської ради розпочалось із церемонії нагородження наших спортсменок та їх тренера.

11 - 19 вересня в місті Белград (Республіка Сербія) відбулись Всесвітні учнівські ігри (ISF U15 World School Sport Games), на яких збірна команда України посіла перше місце. В тому числі і завдяки "сріблу" з баскетболу 3x3, яке вибороли чотири черкаські баскетболістки - учениці ЗОШ №22: Лубенська Анастасія, Зелик Діана, Пугач Марія та Олександра. Міський голова Анатолій Бондаренко відзначив їх досягнення Подяками.

Цінними подарунками були нагороджені: Шпанюк Анастасія - призерка Чемпіонату Європи з боксу серед жінок до 23 років (м. Розето, Італія, 15 - 26 червня) та Махно Кароліна - призерка Чемпіонату України з боксу серед дорослих (м. Запоріжжя, 13 - 19 вересня).

За багаторічну плідну працю, відданість обраній справі, вагомий особистий внесок у розвиток спорту, а також підвищення іміджу України тa мiста на міжнародних apeнax, медаллю «За сумлінну працю» та Подякою міського голови нагороджений тренер-викладач з боксу Мальований Андрій Володимирович.

Вітаємо та пишаємось!


« повернутися

Вхід для адміністратора