Департамент освіти та гуманітарної політики Черкаської міської ради
Місто Черкаси
Міністерство освіти
і науки України
 

Урядова уповноважена відвідала черкаську школу, де протягом 14 років розвивають інклюзивну освіту

Дата: 21.09.2021 12:42
Кількість переглядів: 14

    Черкаська спеціалізована школа І-ІІІ ступенів № 3 стоїть біля витоків впровадження та розвитку інклюзивної освіти у місті. Ще у далекому 2007 році вперше було відкрито клас з навчанням для дітей з порушенням опорно-рухового апарату. З того часу щороку шкільна родина поповнюється учнями з особливими освітніми потребами, а сам навчальний заклад вже має сталі традиції інтеграції та соціалізації зазначеної категорії учнів.

    У межах подальшого впровадження та розбудови інклюзивної освіти, надання підтримки батькам та учням днями до школи завітали гості: Урядова уповноважена з прав осіб з інвалідністю Тетяна Баранцова, Представниця Урядової уповноваженої з прав осіб з інвалідністю в Черкаській ОДА Леся Валяєва, заступниця міського голови Марина Гаркава, в.о. директора департаменту освіти та гуманітарної політики Богдан Бєлов та начальник управління освіти Євгеній Степко.

       Під час візиту була проведена спільна зустріч із батьками, вчителями та адміністрацією школи, під час якої обговорювались нагальні питання та була напрацьована подальша стратегія співпраці. Окрім цього, позитивну оцінку та підтримку від гостей отримала робота та плани адміністрації закладу щодо розвитку інклюзивної освіти.


« повернутися

Вхід для адміністратора