Департамент освіти та гуманітарної політики Черкаської міської ради
Місто Черкаси
Міністерство освіти
і науки України
 

Черкаська гімназистка перемогла з 8-ми предметів всеукраїнської інтернет-олімпіади

Дата: 30.03.2022 12:51
Кількість переглядів: 17

Черкаські учні завжди були активними учасниками олімпіад різного рівня, свідчення чого є численні перемоги на учнівських змаганнях від міського і до загальноукраїнського рівнів. Навіть дистанційне навчання не стало на заваді прагненню змагатись та отримувати вражаючі результати.

І ось чергові переможні новини від Черкаської гімназії №9 ім. О.М. Луценка, учні якої гімназії продовжують ділитися своїми результатами участі у зимовій сесії Всеукраїнської інтернет-олімпіади від платформи «На Урок».

Так, ученицю 6-А класу Анну Чижик відзначено дипломами першого ступеня з восьми (!) навчальних предметів: математики, історії, зарубіжної літератури, української мови та літератури, географії, німецької мови, англійської мови, біології. Слід нагадати, що у січні цього року Анна перемогла на олімпіаді «Всеосвіта зима 2021-2022» одразу із 10-ти предметів.

Також, чудові результати отримав і учень 5-Д класу Станіслав Петров, який з початку 2022 року пройшов низку олімпіад на освітній платформі «На Урок». Станіслав виборов перемогу у ХІІ Всеукраїнській інтернет-олімпіаді з історії, мистецтва та інформатики, здобув друге місце з математики і третє – з української мови та літератури.

«Щиро вітаю Анну та Станіслава з перемогами, які вони продовжують здобувати, незважаючи ні на що! І принагідно дякую всім черкаським вчителям, учням та їх батькам за незмінне бажання навчатись і йти до перемог! Переконана, що кожен ваш навчальний успіх – це подвиг, адже його ви досягаєте між звукам повітряної тривоги, і продовжуєте вражати своїми результатами!», - наголосила заступниця міського голови Анастасія Чубіна.


« повернутися

Вхід для адміністратора