Департамент освіти та гуманітарної політики Черкаської міської ради
Місто Черкаси
Міністерство освіти
і науки України
 

До Дня Української Державності літній клуб провів мотиваційну зустріч

Дата: 28.07.2022 12:52
Кількість переглядів: 12

Сьогодні день для дітей із літнього клубу «Ми вдома – в Україні» розпочався по-особливому: вшанували захисників України хвилиною мовчання, співали гімн та провели патріотичний флеш-моб. У такий святковий день школярі написали на прапорі України побажання нашим військовим.

Та після цього всі учасники розбіглися по цікавих та пізнавальних локаціях. Кожен зміг створити ляльку-мотанку, зробити патріотичний аквагрим, сплести браслет зі стрічок, побавитися в історичну гру про козаків, написати лист або створити малюнок для військовослужбовців, ознайомитися з макетами зброї, яку використовують захисники, потренуватися у туристичних дисциплінах та пізнати автентичний український вид спорту – бойовий гопак.

Нагадаємо, що літній дитячий клуб «Ми вдома – в Україні» функціонує завдяки швейцарсько-українському проєкту DECIDE Summer Clubs. Черкаська громада отримала таку можливість завдяки ініціативі департаменту освіти та гуманітарної політики. Наданий нами проєкт став одним із найкращих з-поміж 200 наданих заявок. І завдяки цьому у нашому місті відкрився унікальний літній клуб для дітей громади та дітей з числа внутрішньо переміщених осіб. Літні клуби отримали методичний супровід від експертів проєкту, а також спеціальне обладнання та необхідні матеріали для організації роботи.


« повернутися

Вхід для адміністратора