Департамент освіти та гуманітарної політики Черкаської міської ради
Місто Черкаси
Міністерство освіти
і науки України
 

Професіонал та педагог за покликом душі: черкаська освітянка відзначає 60-річний ювілей

Дата: 30.03.2022 12:54
Кількість переглядів: 13

Під час воєнного стану особливо важливо не лише підтримувати один одного, але й намагатись робити приємності, вітати з важливими подіями та святами, адже це повертає людині спогади про мирний час і дарує позитивні емоції та натхнення.

Саме таким приводом і стала сьогоднішня подія – 60-річний ювілей, який відзначає Гусєва Ольга Володимирівна, заступник директора з навчально-виховної роботи Черкаської ЗОШ №2. Привітати ювілярку завітали заступниця міського голови Анастасія Чубіна та заступниця директора департаменту освіти та гуманітарної політики Надія Євчак.

Ольга Володимирівна майже все своє трудове життя присвятила вихованню та навчанню підростаючого покоління. Справжній професіонал обраної справи, яка допомогла знайти свій життєвий шлях не одному багатьом юним черкасцям.

Вітаючи ювілярку, Anastasiia Chubina зазначила: «Пишаюсь тим, що працюю з такими фахівцями. Щиро зичу, щоб та любов і увага, яку Ви, пані Ольго, всі ці роки віддавали дітям, завжди до Вас поверталась теплими словами та дитячими посмішками. І, звичайно, мирного нам всім неба і того невимовно щемливого відчуття учнівського шуму в стінах школи!».


« повернутися

Вхід для адміністратора