Департамент освіти та гуманітарної політики Черкаської міської ради
Місто Черкаси
Міністерство освіти
і науки України
 

Завершує свою роботу дитячий табір «Планета дитинства»

Дата: 25.08.2023 13:10
Кількість переглядів: 41

Денний літній табір «Планета дитинства» протягом трьох місяців, починаючи з 5 червня, активно залучав до себе черкаських школярів. Організаторами дозвілля для дітей стали вчителі Черкаської гімназії № 9, спільно з працівниками закладів культури, спорту та позашкільної освіти міста.

Табір надав дітям можливість насолоджуватися яскравими та різноманітними заняттями. Вихованці мали змогу відкривати для себе нові хобі та здібності, розвивати творчість та фізичну активність. Команда досвідчених педагогів гармонійно поєднувала навчальні заняття з цікавими розважальними заходами, що сприяло всебічному розвитку та навчанню молодших учасників.

Днями на закриття дитячого табору завітали заступниця міського голови Anastasiia Chubina та директор департаменту освіти та гуманітарної політики Bohdan Belov.

Анастасія Сергіївна подякувала всім, хто працював над підготовкою та проведенням різноманітних активностей для дітей та вручила їм Подяки від міського голови Анатолія Бондаренка.

«Табір став справжньою «Планетою дитинства», де діти знаходили радість у спілкуванні, дружили та здобували нові знання. Кожен день приніс щось цікаве та незабутнє, завдяки творчому підходу організаторів. Вони зуміли зробити літні канікули запальними та незабутніми для молодших черкаських жителів», - відзначила Анастасія Сергіївна.

Також Богдан Олександрович відзначив Грамотами департаменту освіти та гуманітарної політики заклади, які допомагали створити для дітей атмосферу відпочинку, взаєморозуміння та позитивних вражень.

«Дякуємо всім організаторам та педагогам за те, що провели це літо з нашими дітьми. Ви допомогли їм відкрити нові горизонти, знайти нових друзів та отримати безцінний досвід. Сподіваємось, що всі діти гарно відпочили і готові до навчання», - зазначив Богдан Олександрович.


« повернутися

Вхід для адміністратора