Департамент освіти та гуманітарної політики Черкаської міської ради
Місто Черкаси
Міністерство освіти
і науки України
 

35 років присвячено вихованню маленьких черкасців

Дата: 28.09.2023 13:10
Кількість переглядів: 16

Свій трудовий шлях Кондратенко Людмила Борисівна розпочала з посади завідувачки в 1988 році, у той день, коли дошкільний навчальний заклад комбінованого типу №25 «Пізнайко» уперше відкрив свої двері для дошкільнят.

Протягом своєї діяльності пані Людмила сприяла удосконаленню дошкільного закладу. Також незмінно очолювала професійний педагогічний колектив, який постійно запроваджував інноваційні підходи, з орієнтуванням на особистість дитини, її природні задатки, розвиток інтересів, нахилів та пізнавально-творчої активності.

Так, з 2000 року педагоги тісно співпрацюють із Дитячою міжнародною редакцією «Пізнайко». Вихователі кожної садової групи використовують журнал на заняттях, як допоміжний матеріал, проводяться свята за участю Пізнайка, на яких діти мають змогу поспілкуватися зі своїм героєм. Окрім того, значну увагу в навчально-виховній роботі приділяють і музично-естетичній діяльності та хореографії.

Сьогодні заступниця директора департаменту освіти та гуманітарної політики-начальниця управління освіти Надія Євчак разом із фахівцями департаменту привітали Кондратенко Людмилу Борисівну із завершенням професійної діяльності та відзначили Грамотою департаменту освіти та гуманітарної політики Черкаської міської ради за багаторічну сумлінну працю в галузі дошкільної освіти, високий професіоналізм, особистий внесок у розвиток та популяризацію системи дошкільного виховання міста Черкаси.

«З моменту відкриття, дитячий садочок із кожним роком розвивався та ставав усе кращим завдяки професіоналізму його незмінної завідувачки Людмили Борисівни. Щиро дякуємо вам за те, що виховали не одне покоління черкасців та неоціненний внесок у розвиток закладу. Бажаємо Вам міцного здоров’я, невичерпної енергії та позитивних емоцій», – відзначила Надія Володимирівна.

Вітаємо Людмилу Борисівну та дякуємо за багаторічну плідну працю, любов і турботу, яку вкладали у виховання дошкільнят.


« повернутися

Вхід для адміністратора