Департамент освіти та гуманітарної політики Черкаської міської ради
Місто Черкаси
Міністерство освіти
і науки України
 

ДМШ №2 представила глядачам концерт «На крилах музичних мрій»

Дата: 26.05.2023 13:10
Кількість переглядів: 14

Звітний концерт учнів, викладачів та творчих колективів Черкаська дитяча музична школа №2 у Черкаському міському Будинку культури ім. І. Кулика був вражаючим музичним заходом, на якому виступили найталановитіші молоді музиканти закладу.

Це музичне свято стало яскравим відображенням натхнення та творчого духу, які панували в колективі протягом всього навчального року.

Зокрема, на сцені виступили талановиті учні з різних фахових відділів школи, які продемонстрували свою майстерність та високий рівень володіння своїми інструментами. Глядачі мали можливість насолодитися різними жанрами музики, від класичних композицій до сучасних творів, виконаних на різних інструментах.

Також на захід завітав директор департаменту освіти та гуманітарної політики Bohdan Belov разом із фахівцями управління культури. Він привітав вихованців з їхніми досягненнями та від імені міського голови Анатолій Бондаренко вручив Подяку колективу Черкаської дитячої музичної школи №2 за вагомий внесок у розвиток естетичного виховання дітей та молоді, популяризацію музичного мистецтва, активну участь у культурно-мистецьких заходах та професійну підготовку переможців обласних, всеукраїнських та міжнародних конкурсів і фестивалів.

«Талановиті музиканти попри труднощі продовжують розвиватися та працювати над вдосконаленням своєї музичної майстерності. Їхній наполегливий та завзятий підхід до музичної освіти є втіленням справжньої внутрішньої мотивації та захопленням до мистецтва», - відзначив Богдан Олександрович.

Цей концерт став важливою подією, яка відображала досягнення та успіхи учнів Черкаської дитячої музичної школи № 2. Він нагадав про важливість музичної освіти та розвитку талантів серед дітей і молоді, а також виявився відмінною нагодою для глядачів насолодитися красою музики та майстерністю юних виконавців.


« повернутися

Вхід для адміністратора