Департамент освіти та гуманітарної політики Черкаської міської ради
Місто Черкаси
Міністерство освіти
і науки України
 

У Черкаській загальноосвітній школі Ⅰ-Ⅲ ст. №8 організували івент «Моя родина – територія любові»

Дата: 26.05.2023 13:13
Кількість переглядів: 13

Сьогодні на шкільному подвір'ї відбувся урочистий захід, який був організований із нагоди Дня відкритих дверей під гаслом "Моя родина – територія любові". Увесь день для учнів закладу наповнили захопливими активностями.

Для всіх школярів проводили цікаві майстер-класи. Наприклад, чемпіонка світу Шкарупа Юлія провела заняття з таеквон-до. Також школярі мали можливість навчитися виготовляти ляльки-мотанки, оформляти кондитерські вироби, отримати навички першої допомоги, взяти участь у хімічних дослідах та багато інших занять.

Крім того, до проєкту долучилися представники учнівського самоврядування, Черкаського національного університету ім. Б. Хмельницького, правоохоронних органів та Багатопрофільного молодіжного центру. Вони проводили для дітей нетворкінги, тренінги та колективні творчі справи на різноманітні важливі теми.

На захід завітали заступниця директора департаменту освіти та гуманітарної політики – начальниця управління освіти Надія Євчак та заступниця начальника Служби у справах дітей Лариса Кошова.

«Сьогодні у вас є змога стати на шлях нових знань та навиків. Сподіваюся, що ваш день буде наповнений цінними досвідами та корисними вміннями», - відзначила Надія Євчак.

Додамо, що цей проєкт реалізовується спільно Департаментом освіти та гуманітарної політики та Службою у справах дітей в рамках Програми соціального захисту дітей міста Черкаси на 2023-2025 роки.


« повернутися

Вхід для адміністратора