Департамент освіти та гуманітарної політики Черкаської міської ради
Місто Черкаси
Міністерство освіти
і науки України
 

Черкаська вчителька доєдналась до Всеукраїнської школи онлайн

Дата: 15.03.2022 13:30
Кількість переглядів: 11

Освітній процес у Черкасах не зупиняється, попри війну. Днями, для організації навчання великої кількості дітей, зокрема й евакуйованих, Міністерство освіти і науки України спільно з компанією Google Україна створили Всеукраїнський інтерактивний онлайн-розклад bit.ly/3I05Qup.

Він містить посилання на матеріали із різних ресурсів (Всеукраїнська школа онлайн, телеуроки, підручники тощо) для предметів згідно з календарно-тематичним плануванням.

До участі в цьому процесі активно долучаються вчителі і наших Черкаських шкіл. Так своїм досвідом участі у проєкті ділиться вчитель української мови та літератури Черкаського гуманітарно-правового ліцею Катерина Молодюк:

– Це був мій найважчий професійний досвід. На початку співпраці я навіть уявити не могла об’єми роботи та короткі терміни, у яких я мала все втиснути. Але, завдяки підтримці колег із Києва, мені вдалося розробити курс «Українська мова 8 клас». Сподіваюсь, що наші уроки стануть у пригоді наших школярам! Пишаюсь і вдячна всій команді за надану можливість реалізації, підтримку та допомогу – ви робите великі справи для нашої країни!

Тож закликаємо батьків залучати наших учнів до освітньої онлайн-платформи, щоб забезпечити безперервність освітнього процесу.


« повернутися

Вхід для адміністратора