Департамент освіти та гуманітарної політики Черкаської міської ради
Місто Черкаси
Міністерство освіти
і науки України
 

Міський голова Черкас Анатолій Бондаренко нагородив наших спортсменів

Дата: 06.04.2021 13:44
Кількість переглядів: 10

Сьогодні, у Міжнародний день спорту, міський голова Черкас Анатолій Бондаренко нагородив наших спортсменів.

Так, медаллю «За сумлінну працю» нагороджено Юрія Мрачковського – заступника директора комунального підприємства «Муніципальний спортивний клуб «Дніпро» Черкаської міської ради, заслуженого працівника фізичної культури та спорту України, члена виконкому Федерації волейболу України, голову обласної організації «Федерація волейболу Черкащини», члена відділення Національного олімпійського комітету України в Черкаській області.

За популяризацію занять фізичною культурою та спортом у м. Черкаси, високі спортивні досягнення – здобуття третього місця у фінальних змаганнях Кубку України з футзалу серед команд вищих навчальних закладів відзначено подяками міського голови гравців та тренера команди Черкаського національного університету ім. Богдана Хмельницького, у складі якої грають і вихованки Муніципального спортивного клубу «Дніпро» Черкаської міської ради.

Подяки міського голови отримали гравці та тренерський склад футзальної команди Муніципального спортивного клубу «Дніпро» U-19 за популяризацію занять фізичною культурою і спортом у м. Черкаси, високі спортивні досягнення та здобуття третього місця на чемпіонаті України U-19 «Екстра-ліга».


« повернутися

Вхід для адміністратора