Департамент освіти та гуманітарної політики Черкаської міської ради
Місто Черкаси
Міністерство освіти
і науки України
 

У Черкасах відбулось свято останнього дзвоника

Дата: 08.06.2021 13:45
Кількість переглядів: 12

Сьогодні, 8 червня, 1626 черкаських одинадцятикласників попрощались із шкільними роками. Урочистосте свято «Останнього дзвоника» відбулись у всіх школах міста. На свято до 28-ї школи завітала заступниця міського голови Марина Гаркава.

- Дорогі діти, сьогодні ви вирушаєте у доросле життя. Якщо ви вважаєте, що завтра ви вже не будете вчитися, ви помиляєтеся, адже ми вчимося протягом усього життя. Тому ніколи не забувайте, чого навчали вас учителі та чого навчають вас батьки. Ви наше майбутнє. Бажаю вам наснаги, здоров’я, впевненості в собі. Знайте: ви обов'язково досягнете того, чого прагнете. Будьте завжди людьми, будьте відкриті світу, досягайте неймовірних вершин, - звернулась до учнів заступниця міського голови Марина Гаркава.

Посадовиця також подякувала вчителям та батькам, які в такий не простий карантинний навчальний рік достойно відреагували на всі виклики, та швидко адаптували навчальну систему до онлайн-формату. Адже в першу чергу, від цього залежало наскільки якісні знання отримають наші діти.

Також цього року 2390 учнів завершили випускний дев’ятий клас.


« повернутися

Вхід для адміністратора