Департамент освіти та гуманітарної політики Черкаської міської ради
Місто Черкаси
Міністерство освіти
і науки України
 

Свій ювілей відзначив Заслужений працівник культури України Георгій Лашко

Дата: 14.04.2023 13:49
Кількість переглядів: 37

У Кінотеатрі «Україна» відбувся звітний концерт дитячого інструментального ансамблю Лауреата Міжнародних конкурсів «Черкаські віртуози» з нагоди 85-го ювілею викладача Черкаської дитячої школи мистецтв ім. В. Талаха, керівника колективу Георгія Лашка.

Лашко Георгій Григорович працює у закладі з 2001 року. Має звання Заслужений працівник культури України, кваліфікаційну категорію «Спеціаліст вищої категорії» та звання викладач-методист. Загалом пан Георгій сумлінно працює в сфері культури 46 років.

За роки роботи ювіляр проявив себе, як грамотний, досвідчений, висококваліфікований фахівець. Постійно підвищує кваліфікацію та підтверджує свою професійну майстерність - композитор, диригент, спеціаліст широкого профілю, має великий досвід в роботі, блискуче орієнтується у багатьох жанрах.

Тож із нагоди свята, начальниця управління культури департаменту освіти та гуманітарної політики Валентина Шепецька від імені міського голови Анатолія Бондаренка вручила Георгію Григоровичу медаль «За сумлінну працю».

«Працівники культури — це творці чогось особливого. Ваша майстерність та професіоналізм зберігають і постійно збагачують українську культуру, а творчість наповнює високими і світлими почуттями. Вітаємо вас зі святом, щиро бажаємо вдячності за нелегку але таку потрібну людям працю», - зазначила Валентина Петрівна.


« повернутися

Вхід для адміністратора