Департамент освіти та гуманітарної політики Черкаської міської ради
Місто Черкаси
Міністерство освіти
і науки України
 

Черкаська делегація у Валмієрі

Дата: 21.03.2023 14:07
Кількість переглядів: 12

5 кращих учнів, які нещодавно успішно пройшли стажування в органах місцевого самоврядування Черкаської міської ради, поїхали до латвійського міста-побратима Валмієри, щоб перейняти досвід місцевих посадовців.

Стажери вже мали змогу познайомитися безпосередньо із міським головою Jānis Baiks та представниками міської влади, які презентаційно розповіли їм, як функціонує місто загалом.

Також для них відчинили двері кабінетів у яких посадовці приймають важливі для міста рішення.

До подорожі приєдналися і черкаські футзалістки, зокрема вихованки КДЮСШ №1. Цього четверга вони позмагаються в дружньому поєдинку з спортсменами валмієрської спортивної школи у віковій категорії 2010-2011 р.н.

Нині діти активно тренуються та готуються, щоб гідно представити наше місто.

Супроводжують молодь профільна заступниця міського голови Анастасія Чубіна, заступниця директора департаменту-начальниця управління освіти Надія Євчак та начальниця управління гуманітарної політики Анна Гавриш.

«Радію, що сьогодні в нас є можливість організувати таку поїздку для нашої активної молоді. Адже ця подорож – чудовий досвід для успішного майбутнього дітей та підвищення рівня обізнаності молоді. Тож дякуємо міській владі Валмієри за дружню, гостинну зустріч та за цікаві лекції на базі міських структурних підрозділів», - зазначила Анастасія Сергіївна.

Поїздка триває, тож і в стажерів, і в спортсменів є нагода й час якнайбільше почерпнути корисної інформації для себе.


« повернутися

Вхід для адміністратора