Департамент освіти та гуманітарної політики Черкаської міської ради
Місто Черкаси
Міністерство освіти
і науки України
 

Звітний концерт представили глядачам вихованці ДШМ ім. Валентина Талаха

Дата: 29.05.2023 14:10
Кількість переглядів: 24

Незабутній вечір подарували учні та викладачі Черкаська Дитяча Школа Мистецтв ім. Валентина Талаха, презентувавши музично-театралізовану виставу «Ретро-ритми». Гості заходу мали унікальну можливість перенестися у світ ретро та поринути у чарівну атмосферу музики.

Завдяки неймовірному таланту музикантів, композиції із різних епох відтворили атмосферу та стиль ретро. Цей звітний концерт став відмінною можливістю продемонструвати музичні здібності та високий рівень майстерності юних артистів.

На сцені звучали відомі хіти того часу, а глядачі насолоджувалися неповторним аранжуванням та виконанням кожної композиції. Виступи були супроводжені живими інструментами та запальними вокальними партіями, що додавало святковості та емоційності вечору.

Учасників мистецької події привітали заступниця міського голови Anastasiia Chubina, директор департаменту освіти та гуманітарної політики Bohdan Belov і працівники управління культури. Від імені міського голови Анатолій Бондаренко та всього виконавчого комітету Анастасія Сергіївна вручила колективу Черкаської дитячої школи мистецтв ім. Валентина Талаха Подяку за ініціативність, креативність, вагомий внесок у культурно-освітній розвиток підростаючого покоління, високий професійний рівень, популяризацію надбань українського та зарубіжного мистецтва, активну участь у культурному і громадському житті міста.

«Хочу висловити щиру подяку викладачам за надзвичайно важливу та непохитну підтримку мистецької освіти. Педагоги, своїм професійним підходом та ентузіазмом, вкладають неоціненний труд у формування та розвиток творчих здібностей учнів. Ви є справжніми вчителями-наставниками, які виховують культурних та освічених молодих людей», - відзначила Анастасія Чубіна.

Концерт «Ретро-ритми» став своєрідним відображенням багатогранності та розмаїття музичних жанрів. Він підкреслив важливу роль школи мистецтв у розвитку та підтримці талановитої молоді, надаючи їм можливість розкрити свій потенціал та поділитися своїм мистецтвом з глядачами.


« повернутися

Вхід для адміністратора