Департамент освіти та гуманітарної політики Черкаської міської ради
Місто Черкаси
Міністерство освіти
і науки України
 

Вихідними на подвір'ї Черкаської дитячої школи мистецтв ім. Валентина Талаха розгорнувся Родинний міні-фестиваль «Симфонія родини» в стилі ретро

Дата: 29.05.2023 14:13
Кількість переглядів: 17

Цей захід пропонував маленьким гостям різноманітні творчі активності, серед яких були театральні майстер-класи від Олени Новаченко та Олександра Донця, Art-простір від Ольги Курської та Анни Веретільник, а також показ мод в стилі ретро від вихованців Зразкової художньої студії «У колі друзів» ПНЗ «Багатопрофільний молодіжний центр».

Відвідувачів родинного свята чекали захопливі спортивні активності, танцювальні майстер-класи, б'юті перевтілення та тематичні фотозони, що створювали атмосферу творчого та веселого свята.

У рамках фестивалю гості мали нагоду насолодитися виступами талановитих музикантів. Джазовий піаніст і вокаліст Костянтин Талах, квартет саксофоністів під керівництвом Михайла Євтушенка, ансамбль «Черкаські віртуози», трубач Денис Мосяженко та камерний ансамбль «Акварелі» подарували свої твори гостям цього творчого заходу. Їхні виступи були наповнені музичною красою та викликали захват та захоплення усіх присутніх.

Захід відвідала і начальниця управління культури департаменту освіти та гуманітарної політики Валентина Шепецька.

«Організація таких фестивалів та свят для дітей має велике значення для їхнього розвитку і задоволення. Ці заходи сприяють розвитку творчих та пізнавальних здібностей, стимулюють їхній інтелектуальний та емоційний розвиток, а також допомагають залучати їх до культурного середовища», - відмітила Валентина Петрівна.

Додамо, що фестиваль «Симфонія родини» став можливим завдяки підтримки міської Програми виділення грантів у галузі культури у м. Черкаси, яка успішно функціонує з 2012 року. Ця програма дозволяє реалізовувати різноманітні культурні проєкти, сприяє популяризації мистецтва та створенню незабутніх подій.


« повернутися

Вхід для адміністратора