Департамент освіти та гуманітарної політики Черкаської міської ради
Місто Черкаси
Міністерство освіти
і науки України
 

У Черкасах відбулося дитяче міське свято «Funny kids camp - 2023»

Дата: 20.06.2023 14:15
Кількість переглядів: 16

Захід організували для вихованців пришкільних таборів загальноосвітніх закладів міста на території Черкаського міського Палацу молоді та адаптаційного центру «Простір розвитку» за підтримки UNICEF Ukraine.

Свято відбувалося у форматі цікавого квесту з 22 локаціями. Для його успішної реалізації були залучені волонтери з Учнівської Міжпарламентської Асамблеї, педагоги позашкільного закладу освіти «Багатопрофільний молодіжний центр» і працівники бібліотечної системи м. Черкаси.

Дітям було подаровано безліч веселих емоцій, вони мали можливість дізнатися багато нового та навчитися цікавим речам. Волонтери проявили свою фантазію, створюючи цікаві завдання для різних локацій.

«Це було незабутньо, цікаво та сонячно. Цей квест був захопливим для всіх, як для дітей, так і для молоді та дорослих. Усі ми насолоджувалися щирими емоціями, які були близькими кожному з нас. Діти приємно здивували нас своїми знаннями та навичками, виявивши багато запалу та енергії», - поділилася своїми враженнями спікерка УМА Софія Менько.

На святі школярі, незалежно від віку, мали можливість проявити себе. Локації були різноманітними: творчі, танцювальні, спортивні, ігрові, інтелектуальні та психологічні. Діти змагалися за перемогу з великим запалом і ентузіазмом. А після закінчення цікавих активностей, всі команди були визнані переможцями і отримали подарунки від UNICEF Ukraine та Черкаської міської ради.

Нагадаємо, що у червні в місті працює 24 пришкільних табори, де для 4 500 дітей шкільного віку організовуються розважальні заходи. Бажаємо, щоб літо було для всіх таким самим веселим, як і свято «Funny kids camp – 2023»!


« повернутися

Вхід для адміністратора