Департамент освіти та гуманітарної політики Черкаської міської ради
Місто Черкаси
Міністерство освіти
і науки України
 

У міській школі організували Фестиваль учнівських ліг «Juniors Games»

Дата: 29.05.2023 14:15
Кількість переглядів: 16

У рамках реалізації Всеукраїнської програми «Школи Juniors» від ГО «Рух Олександра Педана «Джуніорс», 26 травня, на базі Черкаська спеціалізована школа 13 відбувся Фестиваль учнівських ліг «Juniors Games».

Ця захоплююча подія об'єднала учнів 5 класу Черкаської спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів № 13 та КЗ «Ліцей №4 «Обрій» м. Світловодськ і надала їм можливість продемонструвати свої спортивні здібності.

Фестиваль учнівських ліг «Juniors Games» включав у себе три види спорту: Cool Games, мініфутбол та чарлідинг. Кожен з цих видів спорту мав свої особливості та вимагав від учасників різних навичок.

Cool Games - це динамічна та енергійна гра, яка базується на командній співпраці та швидкості реакції. Учасники змагалися у різних вправах, таких як біг, стрибки, перешкоди та кидки. Цей вид спорту сприяє розвитку фізичної витривалості, координації рухів та командного дусі.

Мініфутбол є популярним видом спорту, який базується на правилах футболу, проте грається на зменшеному полі та зі скороченим складом команди. Цей вид спорту вимагає від учасників високої фізичної форми, швидкості, технічних навичок та стратегічного мислення.

Чарлідинг - це спортивна діяльність, яка поєднує елементи танцю, акробатики та підтримки команди. Учасники чарлідингу виконують хореографію, акробатичні елементи та інші види виступів. Цей вид спорту вимагає гнучкості, координації рухів, сили та зосередженості. Він також сприяє формуванню командного досвіду та підтримує командний дух.

Фестиваль учнівських ліг «Juniors Games» створив прекрасну можливість для молодих спортсменів випробувати свої сили в захоплюючих видах спорту та сприяв їхньому розвитку спортивних навичок, командної співпраці та формуванню дружніх зв'язків між учнями.


« повернутися

Вхід для адміністратора