Департамент освіти та гуманітарної політики Черкаської міської ради
Місто Черкаси
Міністерство освіти
і науки України
 

У Черкасах завершив свою роботу табір «Літній науковий семестр»

Дата: 15.07.2022 14:18
Кількість переглядів: 13

Майже 50 дітей 8-9 класів з різних черкаських шкіл протягом двох тижнів не лише розважались, а й зануритись у цікавий світ науки, експериментів, програмування, тренінгів, творчих та спортивно-оздоровчих занять.

Для учнів підготували математичні тренінги, експерименти з фізики, хімії та біології, практичний інтенсив з Web-програмування, заняття з риторики, мовний практикум з англійської мови, мовно-літературну студію, психологічні тренінги та історичні екскурси.

Юні науковці мали змогу відвідати Черкаський краєзнавчий музей, де ознайомились з археологічними знахідками, які були зроблені на території Черкаської області та Черкаський Державний технологічний університет, де познайомились з сучасними досягненнями кафедр, студентськими розробками та провели ряд цікавих експериментів.

Для учасників табору «Літній науковий семестр» були проведені дні точних наук, математики та фізики, хімії та програмування, історії та географії, які включали в себе різноманітні квести, креативні лабораторії, майстер-класи тощо.

В таборі були створені безпечні умови для перебування та навчання, які сприяли згуртуванню учнівського колективу та покращення фізичного і морального здоров’я дітей.


« повернутися

Вхід для адміністратора