Департамент освіти та гуманітарної політики Черкаської міської ради
Місто Черкаси
Міністерство освіти
і науки України
 

Талановиті черкасці представили неймовірне розмаїття паперових робіт

Дата: 08.12.2022 14:19
Кількість переглядів: 11

З 9 листопада по 1 грудня у Черкаському обласному краєзнавчому музеї діяла виставка-конкурс «Мистецтво оригамі». Серед робіт творчої виставки з найбільшою кількість наданих експонатів – ПЗН «Багатопрофільний молодіжний центр».

За підсумками роботи компетентного журі, призові місця здобули паперові вироби вихованців закладу:

І місце у Ганни Харенко (Зразковий художній колектив «Вернісаж», керівниця Анжела Коваленко), Аліни Левченко, Дарини Олексюк (Зразковий художній колектив «Креативики», керівниця Вікторія Кулак);

ІІ місце у Валерії та Богдана Криклів (Зразковий художній колектив «Дивосвіт», керівниця Наталія Оснач), Дмитра Остапенка, Вероніки Ходосовської (арт-студія «Чарівна майстерня» та гурток «Паперопластика», керівниця Людмила Монько);

ІІІ місце у Кіри Великої, Ярослава Слободянюка, Дмитра Грекала, Аріни Лебідь, Олександри Дергачової (гурток «Паперопластика», керівниця Людмила Монько), Анастасії Кушнір, Ярослави Сакун (гурток «Школа юних модельєрів», керівниця Ганна Величко).

У цьому році на мистецький захід було надіслано 92 вироби на тему «Мальовнича Україна» у двох вікових категоріях та 9 номінаціях із 17 закладів позашкільної освіти Черкаської області.

У рамках відкриття обласної виставки, з метою обміну досвідом роботи, були проведені відео майстер-класи, які презентували творчі педагоги Черкащини. До них долучилися і талановиті керівники гуртків Молодіжного центру: Наталія Топчій та Наталія Оснач.

Вітаємо учасників та бажаємо творчих успіхів!


« повернутися

Вхід для адміністратора