Департамент освіти та гуманітарної політики Черкаської міської ради
Місто Черкаси
Міністерство освіти
і науки України
 

Анастасія Чубіна долучилась до культурно-мистецької акції

Дата: 11.08.2022 14:20
Кількість переглядів: 13

У Черкасах триває культурно-мистецька акція «Подаруй бібліотеці книгу українського автора!», що присвячена Дню Незалежності України. До неї можна не просто долучитись, але й стати частиною історії розвитку книгозбірень міста, залишивши своє побажання та автограф для майбутніх читачів.

Нові україномовні книги як від черкасців, так і від гостей міста та особисто від українських письменників вже наповнюють всі філії Черкаської центральної міської бібліотечної системи.

Сьогодні до акції у Центральній міській бібліотеці імені Лесі Українки долучились заступниця міського голови Анастасія Чубіна і начальник управління культури Валентина Шепецька.

«Кожен учасник цієї акції не просто допомагає місту поповнювати бібліотечні фонди, він забезпечує всіх духовною зброєю, ефект від якої відчувається не одразу, проте закарбовується в серці назавжди та передається з покоління в покоління. Тому я закликаю всіх допомогти Черкасам зробити цю духовну зброю надпотужною, аби творами всіх авторів українською мовою міг насолодитись кожен бажаючий», - зазначила Анастасія Чубіна.

Нагадаємо, що для участі в акції потрібно:

- залишити своє побажання та автограф;

- принести книгу до найближчої міської бібліотеки;

- сфотографуватися з книгою та викласти фото з хештегом

 #українська_книга_бібліотекам_міста_Черкаси/.


« повернутися

Вхід для адміністратора