Департамент освіти та гуманітарної політики Черкаської міської ради
Місто Черкаси
Міністерство освіти
і науки України
 

Черкаських спортсменів відзначили за їхні здобутки та досягнення

Дата: 20.06.2023 14:20
Кількість переглядів: 11

Сьогодні перед початком засідання виконавчого комітету відбулося нагородження, під час якого відзначили тренерів і спортсменів КДЮСШ № 1 та КДЮСШ «Вулкан».

За підвищення спортивного іміджу міста, вагомий внесок у розвиток фізичної культури і спорту, а також із нагоди здобуття ІІ місця на ХХІ Чемпіонаті України з баскетболу серед команд юнаків та дівчат – Всеукраїнська Юнацька Баскетбольна Ліга сезону 2022-2023 років міський голова Анатолій Бондаренко відзначив Подяками тренерів-викладачів відділення з баскетболу КДЮСШ № 1 Нечаєва Максима та Молчанова Олександра і спортсменів юнацької баскетбольної команди 2011 р.н. Аброскіна Івана, Міровіцького Михайла, Щербину Нікіту, Кірілова Олександра, Куціянова Костянтина, Олексенка Дмитра, Сюрменка Артема, Галицького Олександра, Пушкаря Марка, Дяченка Матвія, Касяненка Дмитра, Чебаненка Сергія, Оксаніченка Тараса.

Також за багаторічну плідну працю, високий професіоналізм, відданість обраній справі, вагомий особистий внесок у розвиток та популяризацію занять таеквон-до в м. Черкаси, підготовку спортсменів – призерів чемпіонатів України, Європи і Кубку світу, організацію високоякісного навчально-тренувального процесу Подяки міського голови отримали тренери-викладачі відділення з таеквон-до КДЮСШ «Вулкан» Михальський Володимир та Кім Олег.

«Наші спортсмени не зупиняються на досягнутому і продовжують підвищувати планку своїх досягнень. Бажаємо і надалі радувати нас своїми успіхами, а ми в свою чергу будемо підтримувати вас на кожному кроці спортивного шляху. Разом ми будемо продовжувати просувати спорт у нашому місті і відзначати здобутки спортсменів на національній та міжнародній арені», - відзначила профільна заступниця міського голови Anastasiia Chubina.


« повернутися

Вхід для адміністратора