Департамент освіти та гуманітарної політики Черкаської міської ради
Місто Черкаси
Міністерство освіти
і науки України
 

Учнівська міжпарламентська асамблея з новим керівництвом

Дата: 06.05.2021 14:21
Кількість переглядів: 59

Нещодавно у Учнівській міжпарламенській асамблеї розпочались вибори нового керівництва. Протягом місяця між кандидатами на пост очільника Асамблеї відбувались онлайн-дебати, обговорення та дискусії, за результатами яких у фінальний етап, який відбувся у Черкаській міські раді, вийшло 4 учні:

Кравченко Анна, учениця школи №19. Анна є активною лідеркою шкільного самоврядування, староста свого класу. В Асамблеї з цього року, 2 роки брала участь у Моделі ООН - перший рік у ролі преси, другий - голови преси. Брала участь у багатьох тренінгах та заходах УМА. Долучена до Офісу проектів МР.

Дяченко Ірина, учениця 32-ї школи. Вона активно долучається до різних заходів УМА, також відвідує заходи МРЦ, НСОУ "Пласт", активна учасниця Офісу проектів. Займається музикою, любить танці. 2 роки є учасницею Моделі ООН.

Кальчук Віталій, учень 18-ї школи  ім. В'ячеслава Чорновола. В УМА з цього року і вже втілив свій проект - різдвяну онлайн-виставу для дітей у дитячому будинку. Учасник Моделі ООН 1 рік і став кращим делегатом. Член парламенту своєї школи, член "Пласту".

Анастасія Донець, учениця 28-ї школи  ім. Т. Г. Шевченка. Активна учасниця шкільного самоврядування, членкиня ДГО "Юнікс", активно займається творчістю, учениця Всеукраїнської школи лідерів, долучається до Джури. Членкиня УМА та учасниця Моделі ООН перший рік.

Вчора кандидати презентували членам асамблей свою стратегію розвитку УМА на найближчі три роки. До виборчого процесу долучилась і заступниця міського голови Марина Гаркава, яка побажала юним активістам успіху та перемоги.

«Ми пишаємося нашою активною, ініціативною та творчою молоддю, адже з такою заміною ми можемо бути спокійними – наше місто на найближчі десятиліття буде у надійних руках, швидко і креативно розвиватиметься, ставатиме ще більш комфортним для життя і розвитку прийдешніх поколінь. Спільно з вами нам вдасться зробити Черкаси найкращим містом в Україні», - підбадьорила присутніх Марина Гаркава.

За результатами таємного голосування, набравши 11 балів, перемогла учениця ЗОШ №19 Кравченко Анна.


« повернутися

Вхід для адміністратора