Департамент освіти та гуманітарної політики Черкаської міської ради
Місто Черкаси
Міністерство освіти
і науки України
 

Колективу ДНЗ «Котигорошко» представили нового керівника

Дата: 17.01.2022 14:24
Кількість переглядів: 12

ДНЗ (ясла-садок) № 65 «Котигорошко» вперше відкрив свої двері для черкаських малюків у 1976 році. З моменту його відкриття незмінним керівником закладу була Григораш Ольга Євдокимівна, яка нещодавно пішла на заслужений відпочинок.

Сьогодні колективу закладу міський голова Анатолій Бондаренко та заступниця міського голови Анастасія Чубіна представили нову завідувачку, педагога з 17-річним стажем роботи – Петраш Наталію Олексіївну. До нового призначення вона працювала у ДНЗ №73 «Мальвіна».

«Мені приємно представити досвідченого та енергійного керівника, з новими ініціативами та цікавими ідеями. Важливість дошкільного виховання важко переоцінити, саме тому його основою є колектив. Зичу Вам злагодженої роботи очолюваного колективу, аби дітям завжди було цікаво і комфортно», - наголосив Анатолій Бондаренко.

Зі свого боку Анастасія Чубіна зазначила, що міська влада робитиме все можливе, аби у садочку були створені всі необхідні для перебування дітей сучасні умови: від обладнання харчоблоку та груп і до облаштування території закладу.


« повернутися

Вхід для адміністратора