Департамент освіти та гуманітарної політики Черкаської міської ради
Місто Черкаси
Міністерство освіти
і науки України
 

У Черкасах провели Кубок міського голови з греко-римської боротьби

Дата: 26.06.2020 14:26
Кількість переглядів: 17

25 червня у ПС “Будівельник” відбулися Всеукраїнські змагання з греко-римської боротьби. Про це повідомляє кореспондент che24.online. 

145 спортсменів із різних областей України взяли участь у Кубку міського голови з греко-римської боротьби.

У зв`язку з карантиннимим обмеженнями на змаганнях було 3 категорії. Усі тренера були забезпечені масками та дезінфекторами, на вході у зал змагань перевіряли температуру термометрами.

Окрім команд із різних куточів Черкаської області до Черкас на змагання приїхали 10 команд з різних областей України.

Як зазначають організатори бажаючих взяти участь було ще більше та через те, що зараз триває карантин спортсмени відмовилися приїзджати, проте передали відеопривіти.

«Приємно бачити, що приходом новог опрезидента Федерації греко-римської боротьби міста Черкаси справи у цього виду спорта почали покращуватися. Дякую усім юним борцям, які займаються цим мужнім видом спорту. Величезне дякую усім спонсорам, які підтримують спорт у Черкасах. Рухаємося до титулу Спортивна столиця України!», – відкрив змагання міський голова Черкас Анатолій Бондаренко.

http://che24.online/u-cherkasakh-provely-kubok-mis-koho-holovy-z-hreko-ryms-koi-borot-by-foto/?fbclid=IwAR08w-LvufG3sCxE1BPjd_aHqgxR4sn7BLF7Rvbx6aXeYn80BPrZgoHvoBs


« повернутися

Вхід для адміністратора