Департамент освіти та гуманітарної політики Черкаської міської ради
Місто Черкаси
Міністерство освіти
і науки України
 

Юні черкаські «морські піхотинці» успішно пройшли складний залік

Дата: 30.12.2021 14:31
Кількість переглядів: 16

Напередодні нового року у КПНЗ «Клуб юних моряків з флотилією» відбувся один із важливих етапів навчального процесу – 22 вихованці гуртка «морська піхота» складали залік з тих дисциплін, що вивчались протягом першого півріччя навчального року.

До переліку цих дисциплін включені: висотно-гірська підготовка, безпарашутне десантування, рукопашний бій, мінно-вибухова безпека, військова термінологія англійською мовою та стрілецька підготовка. Кожна з цих дисциплін є окремою наукою і знати їх на належному рівні – доволі непросте завдання, особливо якщо зважити, що вік вихованців складає від 12 до 17 років.

Слід зазначити, що у гуртку на рівні з хлопцями навчаються також і дівчата. Проте, як під час навчання, так і під час здачі заліків, вимоги до всіх є однаковими.

Успішне проходження всіма вихованцями заліку вчергове підтверджує якісний рівень їх підготовки, адже юні черкаські моряки за рівнем отриманих навичок та знань є одними з найкращих в Україні.

Довідково: морська піхота є родом військ у складі Збройних сил України, що являє собою передові з’єднання сил висадки, і призначений для дій у складі тактичних і оперативно-тактичних десантів, а також оборони пунктів базування ВМС, островів, ділянок узбережжя, портів, аеродромів та інших важливих об’єктів.

Бажаємо вихованцям та викладачам клубу подальших відмінних результатів у навчанні!


« повернутися

Вхід для адміністратора