Департамент освіти та гуманітарної політики Черкаської міської ради
Місто Черкаси
Міністерство освіти
і науки України
 

Черкаський 5-класник-благодійник став власником клубної футболки «Бенфіки» з автографами всіх гравців

Дата: 11.08.2022 14:37
Кількість переглядів: 12

10 серпня у СК «Будівельник» відбулися фінальні ігри благодійного турніру з футзалу на «Кубок Героїв ЗСУ». Організатори змагань - Черкаська міська рада, компанія «Saturn», обласний центр «Спорт для всіх» та Асоціація футзалу Черкаської області.

Головна мета проведення турніру - збір коштів, що будуть спрямовані на потреби Збройних Сил України. Для цього був ініційований випуск благодійних квитків (вартість одного квитка 100 гривень), які могли придбати усі охочі, незалежно від їх місця знаходження.

Відразу після урочистої церемонії нагородження команд-призерів, участь у якій взяла заступниця міського голови Анастасія Чубіна, відбувся і розіграш призів серед тих, хто купив благодійні квитки.

І ось щасливим власником клубної футболки «Бенфіки» (Лісабон, Португалія) сезону 2021-2022 років з автографами гравців команди став юний благодійник - активний фанат футболу і футзалу Владислав – учень 5 класу черкаської гімназії. Призу хлопець був надзвичайно радий, але запевнив, що у плей-оф Ліги Чемпіонів, де зустрінуться «Динамо» і «Бенфіка» вболіватиме за киян!

Вітаємо переможця та дякуємо всім, хто долучився до підтримки ЗСУ!


« повернутися

Вхід для адміністратора