Департамент освіти та гуманітарної політики Черкаської міської ради
Місто Черкаси
Міністерство освіти
і науки України
 

Департамент освіти та гуманітарної політики Черкаської міської ради оголошує конкурс на посаду директора Черкаського міського Будинку культури імені Івана Кулика

Дата: 01.04.2022 14:38
Кількість переглядів: 37

Директором Черкаського міського Будинку культури імені Івана Кулика може бути особа, яка має вищу освіту, стаж роботи у сфері культури не менше трьох років, володіє державною мовою та здатна за своїми діловими та моральними якостями, освітнім і професійним рівнем виконувати відповідні посадові обов’язки.

Дата початку прийому документів – 04.04.2022 року. Прийом документів здійснюється протягом місяця та закінчується 04.05.2022 року.

Дата початку формування персонального складу конкурсної комісії - 04.04.2022 року.

Останній термін надання заявок від трудового колективу та громадських організацій у сфері культури відповідного функціонального спрямування - 28.04.2022 року.

Дата онлайн жеребкування претендентів  на участь у роботі конкурсної комісії від громадських організацій у сфері культури відповідного функціонального спрямування 03.05.2022 року (орієнтовно). Місце проведення жеребкування – актова зала департаменту освіти та гуманітарної політики (за адресою: м.Черкаси, вул.Гоголя, 251).

Оприлюднення поданих кандидатами документів на офіційному сайті до 07.05.2022 року.

Подання пропозицій та зауважень щодо кандидатур на електронну пошту sektor-kadrov@i.ua до 13.05.2022 року.

Дата першого засідання конкурсної комісії – 16.05.2022 року.

Особа, яка бере участь у конкурсі, упродовж 30 днів з дня оголошення конкурсу подає такі документи:

  1. заява про участь у конкурсі з наданням згоди на обробку персональних даних відповідно до ЗУ «Про захист персональних даних»;
  2. автобіографія, що містить прізвище, ім’я, по батькові, число, місяць, рік і місце народження, інформацію про громадянство, відомості про освіту, трудову діяльність;
  3. посаду (заняття), місце роботи, громадську роботу (у тому числі на виборних посадах), контактний номер телефону та адресу електронної пошти чи іншого засобу зв’язку, відомості про наявність чи відсутність судимості;
  4. копія документа, що посвідчує особу, копії документів про вищу освіту;
  5. два рекомендаційні листи довільної форми;
  6. мотиваційний лист довільної форми.

Не може подавати для зайняття посади директора Черкаського міського Будинку культури ім.Івана Кулика особа, яка:

  • за рішенням суду визнана недієздатною або її дієздатність обмежена;
  • має судимість за вчинення злочину, якщо така судимість не погашена або не знята в установленому законом порядку, або на яку протягом останнього року накладалося адміністративне стягнення за вчинення корупційного правопорушення;
  • є близькою особою або членом сім’ї керівників органу, що відповідно до статутних документів здійснює управління державним чи комунальним закладів культури, а саме центрального органу виконавчої влади, органу влади Автономної Республіки Крим, місцевих органів виконавчої влади, органів місцевого самоврядування (далі – орган управління).

Зазначені документи надсилаються на поштову (м.Черкаси, вул. Гоголя, 251) та електронну адресу (sektor-kadrov@i.ua) органу управління у встановлений строк.

Перелік документів є вичерпним. Особа може надати інші документи, які, на її думку, підтверджують її професійні чи моральні якості.

Особа, яка подає документи, відповідає за достовірність поданої інформації.

Конкурсна комісія проводить співбесіду з кандидатами, під час якої заслуховує публічні презентації проектів програм розвитку закладу культури на один  і п’ять років. Про дату та час проведення засідань конкурсної комісії претенденти повідомляються за вказаними контактними номерами телефону та електронною поштою.


« повернутися

Вхід для адміністратора