Департамент освіти та гуманітарної політики Черкаської міської ради
Місто Черкаси
Міністерство освіти
і науки України
 

Міській голова відзначив вулканівців, які повернули з перемогою з Кубку Європи

Дата: 23.06.2021 14:38
Кількість переглядів: 19

Засідання виконавчого комітету розпочалось із приємного. Міський голова Черкас Анатолій Бондаренко відзначив цінними подарунками спортсменів КДЮСШ «Вулкан» Романа Щербатюка, Івана Ткаченка та Володимира Павленка та їх тренера Юрія Зубова за значний особистий внесок у розвиток фізичної культури та спорту у Черкасах, підвищення іміджу держави та міста на міжнародних аренах, підготовку спортсменів світового рівня та успішні виступи на Кубку Європи з кікбоксингу WAKO, який відбувався наприкінці травня у Карловац (Хорватія).

«Надзвичайно приємно коли наші спортсмени повертаються із такого рівня змагань з перемогою. Адже це свідчить тільки про одне – високий рівень підготовки та високий професіоналізм наших тренерів. Міська влада і надалі докладатиме усіх зусиль, щоб Черкаси були дійсно спортивним містом», - відзначила заступниця міського голови Анастасія Чубіна.

Так, Щербатюк Роман - виборов золоту нагороду (Лоу-кік) на Кубку Європи та завоював титул інтерконтинентального чемпіона світу з кікбоксингу WAKO на професійному турнірі у Ташкенті (Узбекистан), Ткаченко Іван - здобув II мiсце (Лоу-кік) на Кубку Європи, а Павленко Володимир посів III місце (Лоу-кік).


« повернутися

Вхід для адміністратора