Департамент освіти та гуманітарної політики Черкаської міської ради
Місто Черкаси
Міністерство освіти
і науки України
 

Закладам міста передали генератори

Дата: 24.02.2023 14:41
Кількість переглядів: 13

Чотири генератори різної потужності від благодійної організації ADRA Ukraine отримали міський голова Анатолій Бондаренко та його профільна заступниця Анастасія Чубіна. Далі їх спрямували для міських шкіл, закладів галузі спорту та охорони здоров'я.

ADRA – мережа Адвентистського агентства допомоги та розвитку, яка працює у 130 країнах світу, зокрема й в Україні. Наразі це один із найпотужніших рухів у воєнний період, який здійснює гуманітарну допомогу.

«Така підтримка дуже важлива для жителів Черкас у ці складні часи. Презентоване вами обладнання допоможе забезпечити більш ефективну роботу наших комунальних закладів освіти, медицини та спорту у випадку відключень електроенергії, спричинених збройною агресією росії на інфраструктуру України. Сподіваюся на нашу подальшу співпрацю задля розвитку Черкас і підтримки наших людей», - зазначив Анатолій Бондаренко.

Сьогодні наявність генераторів у міських закладах є досить важливим. Адже ворог продовжує обстрілювати інфраструктуру країни та залишати жителів без електропостачання, а наявність альтернативних засобів енергопостачання дає можливість створювати комфортні та безпечні умови в будь-якій ситуації.


« повернутися

Вхід для адміністратора