Департамент освіти та гуманітарної політики Черкаської міської ради
Місто Черкаси
Міністерство освіти
і науки України
 

Народний художній колектив, вокальної студії «Карамель» відзначив своє двадцятиріччя

Дата: 09.11.2022 14:47
Кількість переглядів: 25

Днями Народний художній колектив вокальної студії «Карамель»( керівник - Світлана Сємілєткіна), Черкаської гімназії №31 відсвяткував 20 років творчої діяльності.

За 20 років роботи колективу в скарбничці «Карамельок» безліч досягнень. Це тисячі концертів у місті та області, перемоги в різноманітних конкурсах та фестивалях – як в Україні, так і за її межами, участь у різноманітних грантових проектах та ще багато іншого. За роки свого існування, Народний художній колектив вокальної студії «Карамель» випустив близько 500 осіб. Вони і зараз не забувають справу свого дитинства.

Творчий шлях художнього колективу був не легким, але завжди цікавим, наповненим творчістю та професійним ростом. Так, у 2012 році вокальна студія «Карамель» отримує звання «Зразковий художній колектив», а в 2016 році рішенням експертної комісії Міністерства освіти і науки України колективу присвоєно почесне звання «Народний художній колектив». І вихованці колективу кожним своїм виступом підтверджують це звання.

Тож, щиро вітаємо колектив вокальної студії «Карамель» з ювілейною датою, бажаємо нових творчих злетів, наснаги та завзятості, неповторних виступів та здійснення мрій.


« повернутися

Вхід для адміністратора