Департамент освіти та гуманітарної політики Черкаської міської ради
Місто Черкаси
Міністерство освіти
і науки України
 

У міській раді обговорили актуальні потреби та проблеми молоді Черкас

Дата: 02.03.2021 14:48
Кількість переглядів: 14

У міській раді провели чергову зустріч з представниками молодіжних громадських організацій міста, установ, що працюють з молоддю, центру зайнятості та посадовців, на якій голова ГО «Черкаська молодіжна рада» Володимир Панченко презентував результати опитування, яке нещодавно було проведено серед молоді для того, аби визначити їхні потреби задля покращення рівня надання послуг у місті.

«Ми вже неодноразово зустрічались із представниками активної молодіжної громади для того, щоб обговорити питання, які найбільше турбують нині молодь. Це і гідна робота, і наявність власного житла, і безпека, і медицина. Для нас, як міської влади, важливо, щоб молодь була почутою. Ми хочемо, щоб уже 2021 року Черкаси дійсно стало містом молоді. У молоді є багато класних ініціатив, проектів, бачень того, як має розвиватись місто в цілому. І ми, як влада, готові робити все можливе, аби їх втілити. Переконана, що ми зможемо створити дорожню карту для того, щоб розуміти, як ми маємо рухатись, і що робити, щоб досягнути поставлених цілей», - під час обговорен зазначила заступниця міського Анастасия Чубина.

.Так, пороаналізовані результати дослідження будуть покладені в основу оновленої міської програми розвитку молодіжної політики м. Черкас на наступні 5 років, а також план заходів для молоді міста на 2021 рік.

Відзначимо, що данк опитування організовувалося в рамках Плану дій з реалізації ініціативи Громада, дружня до дітей та молоді, що реалізується ЮНІСЕФ.


« повернутися

Вхід для адміністратора