Департамент освіти та гуманітарної політики Черкаської міської ради
Місто Черкаси
Міністерство освіти
і науки України
 

Півмільйона та триста тисяч гривень можуть отримати черкаські спортсмени – переможець та призери XVI Паралімпійських ігор

Дата: 03.11.2021 14:48
Кількість переглядів: 11

Сьогодні, 3 листопада, виконком затвердив поданий департаментом освіти проєкт рішення про надання одноразової допомоги за заслуги перед містом переможцю та призерам XVI Паралімпійських ігор. Тепер рішення мають затвердити депутати Черкаської міської ради.

Таким чином переможець XVI Паралімпійських ігор 2020 року Максим Коваль може отримати нагороду в розмірі 500 тисяч грн, а срібні призери Артем Манько та Роман Данилюк – по 300 тисяч грн.

«Спорт – це сила духу, витривалість тіла та мотивація. Ми хочемо, аби мотивація була не лише в нагородах та місці на п’єдесталі, а й вимірювалася додатковими можливостями. Надаючи метеріальну допомогу спортсменам, ми дякуємо їм за те, що вони вписують Черкаси у спортивну історію та прославляють своїми здобутками місто» - говорить заступниця міського голови Анастасія Чубіна.

Довідково: Черкаські спортсмени успішно виступили на Паралімпіаді 2020 року, зокрема: Максим Коваль став переможцем у штовханні ядра, Артем Манько здобув срібло у поєдинку в чоловічій шаблі, а Роман Данилюк виборов срібло у штовханні ядра.


« повернутися

Вхід для адміністратора