Департамент освіти та гуманітарної політики Черкаської міської ради
Місто Черкаси
Міністерство освіти
і науки України
 

У Черкасах 76 учнів стали «200 – бальниками» НМТ

Дата: 17.08.2022 15:00
Кількість переглядів: 18

Із зазначеної  кількості 200 балів з НМТ отримали: з трьох предметів – 8 учнів, з двох предметів - 16 учнів, з одного - 52 учні.

Серед 22-ох навчальних закладів, учні яких стали 200-бальниками, лідирує ФІМЛІ - 10 учнів. Найкращі знання черкаські випускники мають з математики, найвищу оцінку з якої отримали 57 учнів.

Вітаємо наших «600-бальників»: Снітовська Софія (ЗОШ №22), Стовбир Яна та Молчанова Дарина (колегіум «Берегиня»), Смірнова Яна (СШ №28), Опанасенко Катерина (гімназія №31), Кравченко Юрій (СШ №33), Сірик Максим та Мороз Анна (ФІМЛІ).

Варто відзначити, що й серед учителів наших «200-бальників» також є рекордсменка. Вітаємо Темченко Марину Валентинівну - учителя математики (ФІМЛІ), 10 учнів якої отримали найвищу оцінку НМТ.

«Щиро вітаємо та пишаємось нашими учнями та вчителями! Всі вони прийняли виклики війни і довели, що бажанню навчатись ніщо не може завадити. Бажаю нашим випускникам продовжувати бути такими наполегливими і в дорослому житті, знайти свій шлях, аби допомогти Україні відбудуватись та продовжити розвиватись», - зазначила заступниця міського голови Анастасія Чубіна.


« повернутися

Вхід для адміністратора