Департамент освіти та гуманітарної політики Черкаської міської ради
Місто Черкаси
Міністерство освіти
і науки України
 

Ідеальний тандем: батько-тренер виховав сина - спортсмена світового рівня

Дата: 28.09.2021 15:00
Кількість переглядів: 20

Сьогодні міський голова Анатолій Бондаренко вручив відзнаки двом спортсменам Примаченку Сергію та Примаченку Олександру, спортивно-сімейний тандем яких приніс їм обом світову славу.

За сумлінну багаторічну працю, підготовку спортсмена світового рівня, значний особистий внесок у розвиток фізичної культури та спорту у м. Черкаси, підвищення іміджу міста і держави на спортивних змаганнях міжнародного рівня медаллю «За сумлінну працю» нагороджено Примаченка Сергія Юрійовича -  тренера-викладача з греко-римської боротьби КДЮСШ «Вікторія», вихованець якого Примаченко Олександр посів ІІІ місце  на чемпіонаті світу серед юніорів із греко-римської боротьби.

За здобуття ІІІ місця на Чемпіонаті світу серед юніорів із греко-римської боротьби, популяризацію занять спортом поміж дітей та молоді міста, підвищення іміджу держави та Черкас на спортивних змаганнях міжнародного рівня, грамотою виконавчого комітету нагороджено Примаченка Олександра Сергійовича - спортсмена, майстра спорту України, вихованця КДЮСШ «Вікторія».


« повернутися

Вхід для адміністратора