Департамент освіти та гуманітарної політики Черкаської міської ради
Місто Черкаси
Міністерство освіти
і науки України
 

Термін подання заявок на отримання грантів Черкаського міського голови у галузі загальної середньої освіти продовжено до 9 червня

Дата: 29.05.2023 15:05
Кількість переглядів: 23

Для одержання грантів претенденти – педагогічні працівники закладів загальної середньої освіти комунальної форми власності – мають заповнити гугл форму за посиланням  https://forms.gle/oJ8hA7HQkYvir7L98, додавши до неї наступні документи, форми яких наведені у додатках:

1. Реєстраційна картка проекту містить основні відомості про проєкт Додаток 1;

2. Опис проєкту Додаток 2;

3. Кошторис витрат не повинен перевищувати розміру гранту за відповідним напрямом і містити загальну сума та перелік видатків, пов’язаних з реалізацією проєкту, та детальний розрахунок витрат; кожна стаття кошторису проєкту повинна бути обґрунтованою в описі проєкту і включати тільки ті видатки, необхідність яких зумовлена характером і специфікою проєкту Додаток 3;

4. Інформаційна довідка Додаток 4;

5. Рекомендаційні листи, один з яких обов’язково видається закладом освіти за рішенням педагогічної ради закладу та за погодженням органу учнівського самоврядування Додаток 5, інші можуть бути надані загальновизнаними фахівцями у відповідній галузі. Підпис особи, яка надає рекомендаційний лист, обов’язково скріплюється печаткою.

Дата отримання документів та реєстраційний номер проставляється в реєстраційній картці працівником департаменту освіти та гуманітарної політики Черкаської міської ради відповідно до дати заповнення гугл-форми.

Про результати розгляду проєкту та подальші дії протягом 12-13 червня 2023 року грантонабувача буде повідомлено на вказану ним електронну адресу. Кожний педагогічний працівник може подати лише одну заявку на отримання гранту.

Пакет документів оформляється державною мовою. Усі документи, крім рекомендаційного листа, засвідчуються особистим підписом автора проєкту.

Докладніше про умови конкурсу та вимоги до проєкту – у Додаток 6 .

У разі виникнення питань звертайтеся до контактної особи заступниці начальника управління освіти Марини Бакланової за електронною адресою: baklanova.ml@gmail.com або телефоном +380675919097.

Також з 9:00 до 16:00 години в робочі дні в каб. 204-б департаменту освіти та гуманітарної політики Черкаської міської ради можна буде отримати індивідуальну консультацію щодо оформлення грантової заявки та необхідних документів.


« повернутися

Вхід для адміністратора