Департамент освіти та гуманітарної політики Черкаської міської ради
Місто Черкаси
Міністерство освіти
і науки України
 

Вихованці Багатопрофільного молодіжного центру здобули перемогу у Всеукраїнському конкурсі «Український сувенір»

Дата: 24.05.2021 15:07
Кількість переглядів: 15

7 вихованців та 2 керівника гуртків ПНЗ «Багатопрофільний молодіжний центр» ЧМР нагороджені Грамотами Національного еколого-натуралістичного центру учнівської молоді Міністерства освіти і науки України за перемогу та призові місця у Всеукраїнському конкурсі «Український сувенір». Творчі роботи педагогів та дітей Центру компетентне журі оцінило за естетичний рівень, традиційність, символіку та якісне виконання.

Цьогоріч у Всеукраїнському конкурсі взяли участь 577 учасників із закладів загальної середньої, позашкільної освіти за 3-ма віковими номінаціями із 23 областей України та міста Києва, а також родинні колективи різних вікових груп, дорослі шанувальники народної творчості.

Конкурс «Український сувенір» проводиться з метою виховання національного світогляду учнівської молоді через пізнання народного мистецтва; залучення молодого покоління до джерел і процесу творення українського народного мистецтва; сприяння налагодженню духовного контакту дитини та батьків через залучення їх до спільної творчості на традиційному ґрунті.


« повернутися

Вхід для адміністратора