Департамент освіти та гуманітарної політики Черкаської міської ради
Місто Черкаси
Міністерство освіти
і науки України
 

Депутати Черкаської міської ради затвердили список ініціативної групи з підготовки установчих зборів для формування нового складу Молодіжної ради при Черкаській міській раді

Дата: 13.05.2021 15:07
Кількість переглядів: 19

З метою залучення молоді до формування та реалізаціі? органами місцевого самоврядування молодіжноі? політики на території Черкас, налагодження конструктивноії взаємодії між органами місцевого самоврядування та молодіжною громадськістю міста, з врахуванням постанови Кабінету Міністрів України від 18 грудня 2018 року №1198 «Про затвердження типових положень про молодіжні консультативно-дорадчі органи», керуючись статтями 3, 10, 25 ЗУ «Про місцеве самоврядування в Україні» було вирішено створити ініціативну групу, яка власне і буде готувати збори для формування складу Молодіжної ради при Черкаській міськіий раді.

«Молодь - це най цінніший ресурс. Черкаська молодь надзвичайно активна, прогресивна та ініціативна. Вона прагне і має тісно співпрацювати з владою саме заради того, щоб робити наше місто привабливим для молодого покоління. Ми зацікавлені в тому, щоб молодь не була змушена виїжджати до інших міст чи країн у пошуках кращого життя і кращої роботи, а бачила перспективу та можливість розвиватись у Черкасах, тим самим розвиваючи і наше місто. Подібні проекти залучення молоді до активної участі в житті громади мають великий позитивний ефект. Молодь, співпрацюючи з органами місцевого самоврядування, знаходиться на «прямому контакті» з посадовими особами, що означає можливість впливати на молодіжну політику саме під її потреби. А посадові особи, натомість, контактуючи з молодими співробітниками, як це не дивно звучить, молодшають і намагаються відповідати вимогам часу, так званому «мейнстріму». Наша молодь активно займається справами громади і я впевнена, що новий склад Молодіжної ради буде продуктивним», - зазначає заступниця міського голови Анастасия Чубина.

До складу ініціативної групи увійшли:

  1. Заступниця міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Анастасія Чубіна (голова групи).
  2. Заступник начальника управління гуманітарної політики департаменту освіти та гуманітарної політики Ігор Шуляк (заступник).
  3. Головний спеціаліст відділу національно – патріотичного виховання управління гуманітарної політики департаменту освіти та гуманітарної політики Максим Шило (секретар).

Члени ініціативної групи :

??Козирь Віталій Вікторович - заступник начальника управління – начальник відділу національно-патріотичного виховання.

??Кривко Андрій Сергійович - екс-спікер учнівської міжпарламентської асамблеї м. Черкаси, студент (за згодою).

??Євич Аліна Юріївна - журналіст видання «Про Все» (за згодою).

??Максьома Микола Миколайович - представник ГО «ICITY CHE» (за згодою).

??Мірошніченко Костянтин Валентинович -директор відділу національно-патріотичного виховання КУ «Черкаський обласний молодіжний ресурсний центр (за згодою).

??Серьожечкіна Софія Андріївна - представник УМА, учениця гімназії № 31 (за згодою).

??Бастенко Владислав Михайлович - представник УМА, учень Черкаської спеціалізованої школи I-III ступенів №3 (за згодою).

??Рац Єлизавета Андріївна - представник молодіжного центру «Ambros HUB» (за згодою).


« повернутися

Вхід для адміністратора