Департамент освіти та гуманітарної політики Черкаської міської ради
Місто Черкаси
Міністерство освіти
і науки України
 

Анатолій Бондаренко нагородив відомих черкаських спортсменів

Дата: 25.01.2022 15:10
Кількість переглядів: 13

Сьогодні міський голова Анатолій Бондаренко на початку засідання виконавчого комітету вручив нагороди провідним черкаським спортсменам.

За вагомі результати виступу на Чемпіонаті Європи з футболу (Євро-2020) у складі Національної збірної команди України пам’ятним знаком «За заслуги перед містом Черкаси» ІІІ ступеня були нагороджені вихованці черкаського футболу Довбик Артем Олександрович та Миколенко Віталій Сергійович.

Подяками міського голови відзначені черкаські спортсмени - призери Чемпіонату Європи з таеквон-до серед дорослих, юніорів та юнаків (м. Іракліон, Греція): Гіріченко Крістіна - чемпіонка у віковій групі 11-13 років та Білокрис Артем - срібний призер у віковій групі 14-15 років.

«Ми пишаємось здобутками наших спортсменів та їх тренерів, адже ці досягнення – результати спільної важкої щоденної роботи. Завдяки таким перемогам Черкаси стають відомими на міжнародній арені, а черкасці - серйозними конкурентами у багатьох видах спорту. І міська влада буде продовжувати робити все, щоб таких перемог ставало все більше, створюючи максимально комфортні та сучасні умови для тренувань у наших спортивних школах», - зазначає заступниця міського голови Анастасія Чубіна.


« повернутися

Вхід для адміністратора