Департамент освіти та гуманітарної політики Черкаської міської ради
Місто Черкаси
Міністерство освіти
і науки України
 

Прибирання в дії! Працівники Департаменту прибрали старе кладовище у День благоустрою

Дата: 22.04.2021 15:11
Кількість переглядів: 17

У День благоустрою черкасці прибирали різні куточки нашого міста, які або найбільш засмічені після осінньо-зимового періоду, або й взагалі давно ніхто не приводив до ладу. Міський голова Анатолій Бондаренко, разом із заступниками та працівниками Департаменту сьогодні причепурили старий міський цвинтар по вулиці Пушкіна.

Це кладовище одне із трьох найдавніших у Черкасах, на якому поховано безліч відомих містян. Проте нових поховань тут уже давно не було, а відповідно довгий час за могилами ніхто не доглядав, деякі взагалі розібрані і сплюндровані. Тож міська толока стала гарною можливістю прибрати його.

«Міська влада своїм прикладом хоче мотивувати кожного черкасця вийти та привести до ладу Черкаси. Звісно, комунальні служби працюють щоденно, проте – чисте місто починається саме з нас. Всі ми, як свідомі громадяни, маємо слідкувати, щоб місто, в якому ми проживаємо, було екологічно чистим та не засміченим в першу чергу», - говорить заступниця міського голови Марина Гаркава.

Також міський голова наголосив на тому, що пам’ятники відомим постатям Черкас, наприклад поліцейським, які загинули під час виконання службових обов’язків, героям Другої Світової війни, потрібно відреставрувати.

Загалом сьогодні працівниками міської ради та комунальних підприємств було прибрано значну частину міста.


« повернутися

Вхід для адміністратора